Een prepaid simkaart kopen op internet is erg gemakkelijk. Naast gemakkelijk is het ook nog eens vanuit meerdere oogpunten verstandig om een prepaid simkaart juist op internet te kopen in plaats van in een winkel. Het voordeel van kopen op internet is namelijk dat je heel gemakkelijk kunt vergelijken. Je kunt voor het kopen van een prepaid simkaart vergelijken op belbundel, op aantal sms-berichten of op provider bijvoorbeeld. Ook kun je vergelijken op vele andere zaken zodat je uiteindelijk de beste prepaid simkaart koopt.

Een van de websites waar je prepaid simkaarten goed met elkaar kunt vergelijken voordat je een prepaid simkaart koopt is bijvoorbeeld Simyo.nl. Simyo is een provider en verkoper van prepaid simkaarten en is daarom een goed uitgangspunt tijdens het kopen van simkaartjes op internet. Naast een bezoekje aan de website van Simyo kun je ook andere providers op internet bezoeken om zo goed te vergelijken welke prepaid simkaart je het beste kunt kopen. Hierbij een lijstje met providers van goedkope prepaid simkaarten.

  1. Simyo.nl
  2. Tele2.nl
  3. Vodafone
  4. KPN.com
kpn prepaid simkaart kopen

Een van de providers is kpn – prepaid simkaart kopen

Andere voordeel van het online vergelijken van prepaid simkaarten om zo tot een goede koop te komen van zo’n kaartje te komen is het feit dat je op internet gemakkelijk prijzen kunt vergelijken. De prijzen voor het kopen van een prepaid simkaart liggen bij de verschillende providers . Bij de ene provider (telfort) krijg je een gratis prepaid simkaart terwijl andere providers bedragen tussen de 5 en 10 euro rekenen voor het kopen van een eenvoudig simkaartje. Goed kijken kan dus enorm schelen tijdens het kopen van een prepaid simkaart, en dat is in deze tijden van crisis erg belangrijk

Prepaid internet

Ook is het belangrijk om te onderzoeken of je bijvoorbeeld prepaid internet wilt gebruiken op je smartphone. Voor mobiel internet rekenen providers vaak andere tarieven dan voor prepaid bellen en sms-en. Om daarom tot een goede koop te komen is het belangrijk om eerst te checken of en zoja wat voor bundel voor mobiel internet er wordt geleverd bij je prepaid simkaart. Wil je een prepaid simkaart kopen dan kun je kijken op onderstaande websites of op de website van de al eerder genoemde providers.

Advertenties