Simyo is een Nederlands bedrijf waar je prima aanbiedingen vindt voor zowel prepaid simkaarten als sim-only abonnementen. Hieronder een copy/paste van wikipedia met daarin meer informatie over Simyo en haar dienstverlening.

Simyo is een mobile virtual network operator (MVNO) en maakt onderdeel uit van het veel grotere KPN Mobile. Simyo is actief in een aantal landen waaronder Nederland, België en Duitsland.

Simyo biedt haar klanten een basispakket mobiele telefonie met voorafbetaling (prepaid) aan. Het bedrijf werkt uitsluitend via het internet: de abonnee kan niet opaden via een oplaadkaart die in de winkel gekocht kan worden. Beltegoed opladen kan dus met Simyo alleen op internet.

De klant kan enkel nieuw beltegoed betalen via een creditcardbetaling, via een eenmalige mathtiging, via iDeal, via een sms naar Simyo of via automatisch opladen als het beltegoed onder een bepaald bedrag gaat.

Simyo is opgericht in 2005 als onderdeel van het grote Nederlandse bedrijf KPN. Sinds het eind van het jaar 2008 biedt Simyo ook mobiel internet en ondersteuning voor mms-berichten aan.

De voordelen van Simyo

De voordelen van Simyo

Wil je een prepaid simkaart of sim-only abonnement kopen van het telecombedrijf Simyo? Dan kan dat op de website van Simyo. Ook kun je een van de websites hieronder bezoeken voor meer informatie over prepaid simkaarten van Simyo. Tenslotte nog de opmerking dat Simyo simkaarten over het algemeen erg populair zijn door de hoge kwaliteit van het KPN netwerk, waarover Simyo beschikt.

Bronnen:

Advertenties